Om Oss

Länken mellan sjukvård och träning

Vi på Rörelsemönster prioriterar och eftersträvar alltid resultat. Vi ser därför till att vår personal är utbildade inom sin inriktning och har hög kompetens samtidigt som vi regelbundet utbildar oss för att uppdatera våra kunskaper enligt de senaste inom området baserat på forskning och studier. Med våra kunskaper inom fysiologi, anatomi, biomekanik, träningslära, näringslära, skaderehabilitering samt olika typer av medicinska behandlingar ser vi till att maximera ditt resultat och förebygga skador.

Vår vision med Rörelsemönster är att erbjuda en helhet när det gäller träning och hälsa. Vi vill vara länken mellan sjukvården och träningen då vi anser att träning kan vara nyckeln till god hälsa.

Vi på Rörelsemönster

1
Liam Borcheloui

Grundare

Stac elitidrottstränare/ Rehabiliteringstränare
Kostrådgivare
Medicinsk massageterapeut och Hijama terapeut

Namnlös design (74)
Louise Olofsson

Legitimerad kiropraktor


2
Evelina Andersson

Delägare

Personlig tränare
Mamma tränare
Idrottsmassör

3
Makis Aggelis

Personlig tränare

 

 

Joshua Elias
Medicinsk massageterapeut 
 
 

joshua@rorelsemonster.se

070-936 86 38

4
Lavan Azad

Ekonomiansvarig

Liam Borcheloui​

”Jag söker ständigt efter nya utmaningar, motiveras av att lära mig nya saker och drivs av en passion för idrott, hälsa och rehabilitering.’’

 

Mitt namn är Liam Komijani och jag är grundare och VD på Rörelsemönster. Jag har en bakgrund som elitidrottare inom kampsport samt är aktiv tävlande inom grenen thaiboxning och kickboxning med SM-titel i bagaget. Min passion för idrott, hälsa och rehabilitering har genomsyrat hela min uppväxt och växt allt starkare genom åren då jag har tränat och tävlat inom olika idrotter. Min starka vilja till att hjälpa människor att nå sina mål inom träning, hälsa och rehab grundar sig i en tidigare och onödigt långdragen knäskada. Som ett resultat av detta började jag att utbilda mig till personlig tränare med inriktning på idrottsskador. Jag har numera flera utbildningar inom personlig träning, rehab och olika idrottsmedicinska behandlingar samt är STAC elittränare. Sedan 2017 driver jag dessutom Rörelsemönster där vi hjälper människor och företag inom träning, rehab och pre-rehab samt erbjuder allmän liksom grenspecifik personlig träning med mycket goda resultat och nöjda kunder. 

Louise Olofsson

Jag bor i Sundbyberg med min hund som är 14 år och jag har tre vuxna döttrar. Ett stort intresse är dans, främst bugg, jitterbugg och Boogie Woogie. Jag tränar styrketräning och tycker mycket om att vara ute i naturen. På sommaren åker jag i min amerikanska 50-talsbil, bara för att jag tycker så mycket om den. En annan hobby är att skriva böcker och vem vet, en dag kanske jag publicerar något jag skrivit. Jag är också väldigt intresserad av personlig utveckling och vet att det inre välmåendet är minst lika viktigt som det fysiska. 

Evelina Andersson

”För mig att det viktigt att kunna stötta och motivera dig i både dina toppar och dalar”


Evelina heter jag – thaiboxare på tävlingsnivå och personlig tränare samt medägare här på Rörelsemönster. År 2020 valde jag att lämna mitt tidigare arbete som högpresterande säljare inom modebranschen för att helhjärtat satsa på något som jag verkligen brinner för – Träning & hälsa. Jag utbildade mig till Personlig tränare och Idrottsmassör och med 5 års erfarenhet inom området har jag idag kunnat hjälp många människor med att uppnå sina träningsmål och genomgå livsstilsförändringar. Den personliga kontakten med tränare och känslan av att ”vi gör detta tillsammans” är något som jag själv saknat när jag tränat på elitnivå i hästhoppning. Idag tycker jag att detta är kärnan i professionell, motiverande och effektiv personlig träning.

Makis Aggelis

 

”Fitness is not a fashion, it’s a lifestyle”

 

Mitt namn är Makis Angelis och jag är personlig tränare här på Rörelsemönster. Jag har kandidatexamen inom fysisk aktivitet & kroppens funktion och erfarenhet som personlig tränare och grupptränare (TRX, pilates yoga och hit) sedan 2007. Jag har under åren hjälpt en mångfald av människor att uppnå sina träningsmål, från gravida och juniorer till seniorer och elitidrottare. Idag känner jag mig trygg i mitt arbete och brinner verkligen för det jag gör och strävar ständigt efter att öka mina kunskaper och utvecklas inom personlig träning och fitness. För mig är träning livsstil, och eftersom kosten är minst lika viktig som träningen, fokuserar jag även mycket på den. Min kost är sedan ett par år exklusiv växtbaserad, men oavsett vad man har för kostpreferenser, så finns det idag många goda och nyttiga alternativ av bra kost. Det handlar om att äta rätt och det ska vara gott!

Joshua Elias

Hej, mitt namn är Joshua Elias. Jag studerar just nu till naprapat på Naprapathögskolan där jag är inne på mitt sista år av totalt fyra år. Sedan tidigare är jag även certifierad inom medicinsk massage och är också utbildad som personlig tränare. 

 

Under hela mitt liv har rörelse och idrott varit en stor ingrediens där jag främst spelat fotboll men på senare år även gått över till att träna mer och mer thaiboxning. En effektiv träningsform som aktiverar hela kroppen på ett härligt sätt. 


Att behöva ha ont och smärta i kroppen som hindrar en i vardagen är något som jag verkligen brinner 
för att lösa. Ingen ska behöva ha ont. Särskilt inte när det finns en lösning ofta närmare än man tror.