Kostrådgivning

Kostrådgivning

Att äta gott, bra och nyttigt

De senaste 40 åren har våra matvanor ändrats mer än de senaste 40 000 åren. Och idag är hetsen om vad, hur mycket och när vi ska äta på en okontrollerad nivå. Det är svårt att urskilja sant från falskt och nå ett specifikt mål med den uppsjö av information och alla svåra dieter som går att hitta på nätet. Självklart krävs det vilja och aktiv arbete för att bryta vanor och kontrollera sin matlust, men det behöver inte vara svårare än nödvändigt.

Med kunskaper inom basal näringslära och med en adekvat metabolisk typning blir det inte bara enklare utan även roligare att följa en kostplan. Dieter och kostvanor ska vara nyttiga, goda och enkla att följa, det är vår syn på långsiktighet. Vi screenar för din metaboliska typ och utbildar dig inom basal näringslära och ger dig möjlighet att anpassa din kost alt följa ett färdigt kostschema därefter. Vi finns här för att ge dig de verktyg du behöver och coachar dig hela vägen till dina mål.

Metabolic typing diet

Metabolisk typning utgår ifrån det faktum att varje person har en unik metabolism och berättar för dig vilken kost/diet som är optimal för din kropp för att du ska prestera optimal och äta hälsosamt.

Långsiktigt

Kost och kostvanor ska vara nyttiga, goda och enkla att tillaga/följa, vilket också är vår syn på långsiktighet.

Hållbart

Handlingar kan lätt ändras medan beteenden och vanor tar längre tid och är svårare att ändra. Tänk långsiktigt och handla hållbart genom att göra en nyttig kost till din kostvana.

Konsultation

Kan vi hjälpa dig med Kostrådgivning? Klicka då på knappen nedan.

Kostrådgivning

Kostrådgivning

Konsultation -
Kostrådgivning

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig 

Vi har mottagit er förfrågan

Tack, vi återkommer till dig snarast möjligt!

 

 

 

Tillbaka till startsidan