Medicinsk massage

Medicinsk massage

Vad är medicinsk massage?
Medicinsk massageterapi (MMT) är en terapiform som är framtagen baserad på kunskaper i anatomi, fysiologi, medicin och patologi och används mot besvär av begränsad rörlighet i kroppen. Inom medicinsk massage använder man sig av muskelsträckningar, triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik som är effektiv mot smärta för att öka rörligheten i kroppen. Massageterapeuten erbjuder dessutom råd om ergonomi, kost och träning för bästa möjliga resultat

Välj en utbildad massageterapeut
En medicinsk massageterapeuts främsta verktyg är massage och muskeltöjningar inklusive triggerpunktsbehandling samt manuell mobiliseringsteknik för att behandla patienter som lider av smärta. För att du ska få en så korrekt behandling som möjligt bör du ha en utbildad terapeut som vet hur man ska behandla smärtan. På Rörelsemönster i Solna har vi välutbildade medinska massageteurapefter. 

Behöver jag en medicinsk massage?
Medicinsk massage passar dig som har ont i t ex nacken, ryggen och axlarna. Begränsar värken dig i vardagen som till exempel på jobbet, i hemmet eller när du ska utöva fritidsaktiviteter kan medicinsk massage vara en behandling för dig. Du får även rådgivning och rekommendationer kring träning, kroppshållning, ergonomi, avspänningsövningar, stretch och egenvård erbjuds också. Vid behov kan även annan vårdgivare rekommenderas.

Var kan jag få medicinsk massage?
Hos oss på Rörelsemönster kan du få medicinsk massage i våra lokaler i Solna i norra Stockholm. Du bokar enkelt tid hos oss genom knappen nedanför.

Priser – Medicinsk massage

1x

Medicinsk massage
kr 890
  • 60 min
  • 890 kr/ gång

5x

Medicinsk massage
kr 3 990
  • 5 tillfällen
  • 798 kr/ gång
Populär