Välkommen till vår idrottsmassageutbildning

 

Vill du bli en expert på idrottsmassage och ta din karriär inom hälsa och fitness till nästa

nivå? Då har du kommit till rätt plats. Vår utbildning erbjuder dig kunskapen och färdigheterna

som behövs för att bli en framgångsrik idrottsmassageterapeut.

 

Bli redo att förvandla din passion för massage till en framgångsrik karriär. Vår

idrottsmassageutbildning är skräddarsydd för dig som har ambitionen att bli en kunnig och

professionell idrottsmassageterapeut. Vi erbjuder en unik kombination av praktisk träning

och teoretisk kunskap för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas inom området.

 

För att ansöka fyll i formuläret längst ner på sidan! 

 

Liam Komijani

Liam är grundare av Rörelsemönster och har mångsidiga erfarenheter inom idrottsmassage, medicinsk massage, rehabilitering och personlig träning. Han har mer än 10 års erfarenhet och över 10 000 klienttimmar som medicinsk- och idrottsmassageterapeut. Liam kommer att ansvara för genomgången av den teoretiska bakgrunden för idrottsmassage samt för den praktiska delen av kursen.  

Makis Aggelis

Makis en erfaren personlig tränare med bakgrund som idrottslärare och han har även studerat idrottsvetenskap. Han har dedikerat 17 år av sitt yrkesliv till att coachat både allt från elitidrottare inom fotboll och till vardagsmotionärer vars primära mål är att ha en hälsosam livsstil. Under kursen kommer Makis att ansvara för muskelanatomidelen.

Louise Olofsson

Legitimerad kiropraktor med 35 år inom yrket. Hon är otroligt dedikerad till sitt yrke och undervisar gärna inom sitt område. Under denna utbildning förmedlar hon kunskap avseende nervsystemet, blod- samt lymfcirkulationen.

Vad kan du förvänta dig av utbildningen?

Under vår intensiva utbildning kommer du att utforska djupet av idrottsmassage, från anatomi och fysiologi till avancerade behandlingstekniker. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom varje steg, och du får också möjlighet att tillämpa dina färdigheter genom praktiska övningar och verkliga fallstudier. 

Vårt mål är att inte bara ge dig en omfattande förståelse för idrottsmassage, och att inspirera dig till att bli en trygg och självsäker terapeut. Kursmaterialet tillhandahålls vid registrering på utbildningsdagen. Vi bjuder på kaffe, frukt och nötter för att hålla energin uppe. Under lunchpausen äter vi tillsammans, till rabatterad pris, på en restaurang i närheten av lokalen.

När kan jag titulera mig idrottsmassageterapeut?

För att bli certifierad terapeut behöver du genomgå ett teoretiskt och ett praktiskt prov en månad efter avslutad kurs. Under tiden fram till provet förväntas du ha dokumenterat 10 klientfall där du tydligt redogör för vilka delar av kroppen du har behandlat, vilka grepp och metoder du har använt samt namnen på klienterna. 

Efter att du har blivit godkänd på dessa kriterier tilldelas du din licens som idrottsmassageterapeut. Proven ingår i utbildningen och är kostnadsfria. Om du inte klarar dessa prov erbjuder vi fler tillfällen där du kan göra om dem. Dock tillkommer en avgift på 500 kr för ett andra provtillfälle.

Utildningens omfattning

Teoretiskt:

Muskler och deras uppbyggnad

Anatomi och fysiologi

Nervsystemet

Blod och lymfsystem

Idrottsmassagens bakgrund och historia

Triggerpunkter och deras påverkan på kroppen

Praktiskt:

Grepptekniker

Massage- och mobilitetstekniker

FAQ

Vad kostar utbildningen?
Just nu får du den för endast 5000kr (ordinarie pris 7500kr)

När och var äger utbildningen rum?
Kursen kommer vara i två dagar, lördag och söndag 27–28 april. Utbildningen kommer att äga rum på Rörelsemönsters lokaler, Solna strandväg 1 i Solna. 

Vilka är vi?
Vi är stolta över att ha ett team av erfarna och passionerade instruktörer som är dedikerade till att ge dig den bästa utbildningen.

Hur kommer jag i kontakt med er?
Kontakta oss på – 
Info@rorelsemonster.se

 

Är du redo att ta nästa steg mot en spännande och givande karriär som idrottsmassageterapeut?  Fyll i formuläret nedan för att säkra din plats på nästa kurs. Ingen tidigare erfarenhet krävs – vi välkomnar alla som delar vår passion för massage och hälsa!